Info om denna blogg och vi som skriver!

Tänkte det var hög tid för oss att presentera oss för er som inte följde våran tidigare blogg From zero to hero.

Lost on the road är en blogg om och med de fyra polarna Kalle, Björn, Emil samt Pierre och deras road trip i USA sommaren 2009. Bloggen är tänkt att fyllas med våra tankar och upplevelser före, under och efter denna förmodligen enormt häftiga resa!

Vi som skriver är:

Karl-Johan "LatinoKalle" Svensk:
En glad man i sina bästa år som sällan fegar ur saker, speciellt inte efter att fått ett par järn innanför rocken. Kalle har varit en superhäftig utlandssoldat i det fjärran Afghanistan och kommer under våran resa stå för all praktiskt kundskap rörande hur man bäst tältar i öknen, överlever ett knivslagsmål i Harlem eller lagar en sprängd motor mitt i Nervada öknen. Allt detta med endast ett järnrör, en pannbiff och en jävla massa tejp! Kalle är gruppens svar på Vince Chase i Entourage

Emil "E" Lindström:
Emil är gruppens voice of reason. Han är lugn, layback och trots att han är satans grym metalgitarrist så skryter han inte om det. Emil är helt enkelt cool. Emil kommer vara, precis som han var under sin militärtjänst i lumpen, killen som lyfter upp och jagar på oss när försöker bestiga en enorm klippa i klippiga bergen och alla andra är så trötta att vi bara vill lägga oss ner och själv dö. Men låt er inte luras av Emil lugna yttre även han kan med några järn under rocken få för sig att göra helt galna grejer. Emil är självklart gruppens svar på Eric "E" Murphy.

Björn "Björre" Ohlström:
Björn är en riktigt skön snubbe som en tendens att vara lite av en social kameleont. Björn verkar kunna passa in vilken social grupp som helt från hårdrockare, flumiga wica människor till hip hoppare och break dansare från Stockholms förorter. Sedan Björn slutade gymnasiet har gång på gång visat att han är en person som verkligen jagar sina drömmar. Han har hunnit studera dans vid danshögskolan i Stockholm och utbildat sig till filmfotograf i Karlstad. Björn är trots allt den av oss som är mest wigger och den som garanterat äger flest hip hop plattor av oss alla därmed utan tvekan gruppens Turtle!

Pierre ”Matadoren” Dackmo:
Pierre är en lugn typ som har tendenser till att bli väldigt exalterad över olika projekt, och när allt inte riktigt går som han vill så kan han sura ett tag. Men Pierre har också en förmåga att göra det mest galna grejer. Det finns historier om Pierres upptåg som är minst sagt svåra att tro på om man inte var där. Man funderar ibland hur en så excentrisk och underlig kille kan vara så social och härlig att umgås med. Men på grund av hans neurotiska utspel och klockrena grodor så får han en hedersplats som gruppens Drama!

Kommentarer
Postat av: Drama

VICTORY!!!!

2009-05-27 @ 20:48:56
Postat av: K

Fan vad nice, detta har givit mig inspiration till minst fyra nya guider! :P

2009-05-27 @ 21:46:10
Postat av: E.

Måste verkligen börja ta och leva upp till det där!

2009-05-29 @ 01:16:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0