Mitt framtida hem?

Vi befinner oss i San Diego. En helt underbar stad som ligger 3 mil från Mexikanska gränser i södra Kalifornien. Den är lite speciell. De norra delarna är känns som den perfekta layback surfstaden med underbara sträder och en skön mix av semesterparadis i medelhavet och en amerikansk småstad. När man kommer lite mer söderut så kör man förbi ställen som Sea World och Legoland innan man kommer in Downtown. En kompakt stadkärna som varken känns för liten lr för stod men endå kan stoltsera med höga skyskrapor och ett rejält stadium där vi förövrigt var på en Baseball match igår. De lokala Padres slog New York Mets efter en i våra ögon endå rätt händelserik match (vi kan inte reglerna men det verkar vara som Brännboll på crack). En riktig skön upplevelse var det i alla fall och ytterligare ett mål med resan att fara på ett stort amerikansk sport evenemang är avkryssat på listan.



Hela kusten från LA till San Diego är förövigt galet nice.Varenda jäkla strand och samhälle verkar vara känt från tv. Sunset Beach, Long Beach, Santa Monica, Venice Beach, Laguna Beach, Newport, Summerland etc etc. Även om de alla inte är lika galet lyxiga som de porträtteras så är inte långt ifrån. Vi är nog alla överens om att vi på något jäkla sätt ska lyckas flytta hit och bosätta oss i södra Kalifornien.

Nu så sitter vi på ännu ett starbuck (vårat hem hemifrån) och laddar inför att börja köra våran älskade mustang på hennes sista resa med oss till Las Vegas där vi ska stanna fara i natt och festa av Björre innan han flyger hem på tisdag. Kommer kännas tungt att släppa ifrån oss mustangen och Björn. Men jag och E ska nog klara oss rätt gott sålänge vi inte slår ihjäl varandra.

Hare gött där hemma!

//Drama out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0