End of summer bonfire party imorgon och mulet i O.C idag

Sitter i Santa Ana just nu. Trött och slut efter förmodligen väldigt dålig kosthållning och mycket bilkörning.
Igår var vi i Los Angeles och santa monica beach där vi solade ett tag och tog ett dopp. Sedan blev det starbucks med kaffe och bulle lite surfande på internet och lite bilkörning söderut till orange county. Ska stanna här tills imorgon då vi drar upp till LA på fest. Nån couchsurfingfest, end of summer bonfire party. Ska bli spännande.
Sist vi var på en couchsurfingfest var vi i new york på 4th of july och det var grymt kul. brukar tydligen komma jäkligt mycket folk på den här festen. Intressant. Får väl ta och rapportera efteråt helt enkelt.

Det är mulet här, har varit i Newport idag och gått lite på boardwalken och käkat 2 bitar av pepperoni pizza. Vilket är den vanligaste "pizza smaken" här. Synd att det var mulet annars hade man väl suttit på stranden hela dagen och solat. Trots att det är "dåligt" väder här så är det strax under 30 grader varmt. Vad gör man om det är dåligt väder på ett sånt här ställe kan man ju undra?

Vans warped tour på söndag ligger på schemat, hoppas inte biljetterna är slut. Har haft lite oflyt med biljetter senaste tiden här i staterna men jag hoppas det går vägen den här gången.

Bara en vecka kvar här i USA - känns tråkigt. Tiden har gått jävligt snabbt och det har varit grymt!

Tänkte bjuda på mer bilder från senaste veckan, take care. Good luck and see ya :)





/Emil



Kommentarer
Postat av: B

Fan vad ni passar på att hitta stora fester när man inte längre är där:P

2009-08-24 @ 14:59:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0