Utan röd tråd eller kläder - en kalsongbekännelse

Då var man här igen. Sittandes nyduschad i bara kallingarna och slösurfar när man igentligen borde packa och diska eftersom min buss går om 2 h. Jag tror aldrig jag lyckas ta bussen som går kl 14 från umeå till vihelmina. Det är som att latmasken verkligen inte vill med på den bussen. Hmm jadu vad har nu detta med våran resa att göra. Inte så mycket kanske, bloggar handlar ju inte om att bara skriva vetiga saker. hell det är väl själva grejen att man bara ska skriva en massa meninslöst dravel som man hoppas någon läser och sedan kommenterar man för att man hoppas att nån annan ska klicka sig in och läsa det dravel man själv skrivit.

Men det är väl lite av charmen lr hur?

Så vad är mer publikfriande än "roliga" bilder och galna berättelser? ja det enda jag kan komma på är ju amatörporrbloggar men då vi allesammans ju hoppas att våra kära vänner och familjer ska kunna läsa den här bloggen utan att riskera ärr för livet så avstår jag nog att lägga upp en bild på mig själv i mina randiga budget kalsonger.

Tänkte istället bjuda på ett gammalt famliljefoto. Det är den ryska 1800tals motsvarigeheten till Leif GW Persson, Slobodan Egovisch som visar upp det enda kända fotot på den första Pierreklonen PD1 samt den andra Pierre klonen PD2.Förstår att detta kan komma som en liten chock för en del av er läsare som tror att ni känner mig. Men jag lovar er att jag inte kommer behandla er annorlund nu när ni vet om att jag igentligen är en ryskklon placerad i Sverige för att i sinom tid aktiveras och ta över Nordeuropa och skapa det socialistiska utotopiska riket "Folkrebubliken Nord Europa".
 
Misstänker att CIA som haft span på mig nu ett antal år kommer försöka stoppa min infärd i USA men till er säger jag bara: - Försök ni! Då aktiverar jag bergsärkchippet jag monterat i mina kära medresenärer och tar av mig skorna!!!!

Med vänliga hälsningar

er framtida enväldiga härskare, Pierre, PD5, Dackmo

Kommentarer
Postat av: pubes

sv: GÖR JAG OCKSÅ!! =D hahaha!

2009-06-12 @ 13:17:02
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: K

hm, hade du förespråkat någon form av nattväktarsamhälle så hade jag stått bakom dig hela vägen, men nu vet jag inte riktigt vad jag ska tro om dig, maktgalna-klonade-naken-pierre!

2009-06-13 @ 17:52:45
Postat av: emıne

snygg blogg

2009-06-15 @ 10:54:01
URL: http://emoss.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-06-15 @ 11:06:39
Postat av: Peter Strömberg

Haha, Klockrent kort Pierre!!! ;) Önskar er en förbaskat trevlig resa grabbar, håller tummarna för er! Hälsn/Pettan

2009-06-15 @ 18:54:15
URL: http://www.emberstorm.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0