Helt sjukt!

Nu sitter jag och Emii lägenheten i Queens som kommer vara vårat hem tillsammans med Kimpan i 2 veckor. Den är precis så där filmiskt sunkig och ologisk uppbyggd som man kan förvänta sig. Eluttaget är inte bokstavligen inte mer än 2 hål i väggen och lampan i taket är fastlidnad med koppar tråd. Men det det är ju lite så man vill uppleva New York. Känns mer äkta. Ett par kids spelar basket på gatan utanför och sliten brun tegelbyggnad med rostiga brandstegar kommer vara det sista vi ser när vi somnar i kväll och det första vi ser när vi vaknar imorgon.

Resan till staterna gick väl endå bra, visst har man jetlag av att knappt sovit på 2 dygn men med tanke på priset så var Malaysisan Airlines endå klart över förväntan. Kan rekomenderas till er som funderar på att bege er hit någon gång. Tur och retur gick lös på under 5000 trots att vi bokade först 2 veckor i förväg.

Den berycktade passkontrolln gick bra, kontrollanten tittade lite underligt på mig när jag först sa att jag jobbat åt ett "Power suppliment company" och dessutom skulle ha råd at resa runt i 2 månader i USA.

Eftermiddan och förkvällen spenderades på Manhattan som ju är helt sjukt stort. Ju mer tid jag spenderar i denna stad ju mer växer den i skallen på mig men någon hets shoppande blev det inte. Lite nödvändigheter iförskaffades dock innan det bar iväg ut till Queens med den sedvanlig indisk taxichaffis.st

Och i just detta nu så körde en brandbil med sirener och blåljus på förbi!

De första bilderna dyker upp här på bloggen senare ikväll ifall allt med tekniken vill med sig.

/ Drama out! (å där åkte en till brandbil förbi)


Kommentarer
Postat av: B

Fan, lite avis man är just nu då... hoppas h´ni har det gött, å man vill ju gärna se Bilder!!!

2009-06-30 @ 03:11:03
Postat av: Sara Vestman

Fan va jag ar avis..ja vill med till NYC!

Och du vetu va..tillslut (nar du vart i USA ett tag) kommer du inte ans marka att en brandbil aker forbi med massa sirener..for det hander sa javla ofta.. =)

Glom for fan inte bort Hardrock Cafe! Av Alla ja vart pa i hela varlden (sverige, malaysia,singapore,fiji,LA,SF,LV) sa are faan NYC som ar bast! =)

2009-06-30 @ 10:03:10
URL: http://saravestman.blogg.se/
Postat av: Vivi-Anne

Härligt att höra att resan gick bra och att ni har inkvarterat er. Hade kontakt med Maria via Micke igår kväll (måndag).Lite funderingar på när ni skulle landa/komma. Sköt om er kram från mamma

2009-06-30 @ 10:33:57
Postat av: Drama

Jodu Björn, Bilder kommer så snart vi köpt en minneskortsläsare. Vi lyckades glömma den i Sverige.



Sara, Klart som fasiken man ska på Hard Rock Cafe! Måste ju börja bygga på min hard rock cafe t.shirt samling.



Mammma, nu kan du slappna av liiiiiite i alla fall ;)

2009-06-30 @ 14:14:48
Postat av: lidztrom, ambassador of sweden

awesome att höra att ni kommit fram helskinnade, fixa nu fram en telefon så man kan ringa sinsemellan (trots dom hutlösa utlandspriserna)!



det är lite tråkigt att bo själv i lägenheten, så jävla tyst och spöklikt. meen whatcha gonna do!



har fått låna en cykel av en tjejkompis här i stan så nu blir det lite avkoppling från bilen.



p&l var awesome, så jävla coolt att få se faith no more live, + the sounds, m83, slagsmålsklubben, keane, coffinshakers, mötley, volbeat osv.



det är väl det som har hänt här i sverige. ser fram emot många sköna uppdateringar från staterna!



/röbbn

2009-06-30 @ 15:30:29
URL: http://r3jl.blogspot.com
Postat av: Sara Vestman

jo ja har en hardrock cafe glas sammling =) och dom ar jag radd om..vette fan ja nansin kommer lata nagon anvanda dem ;) hehe

2009-07-08 @ 15:59:01
URL: http://saravestman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0