bräntbergsloppet och kryptozoologi-expedition

Tänk vad mycket intressant man kan åstadkomma under en timmes promenad.
Jag, Pierre och Robin tog och gick ut inatt för att rensa tankarna och få lite motion. Man blir rätt less på att gå på gångvägarna här runt i stan då det inte händer speciellt mycket. Roligare är det att strosa runt i skogarna på upptäcksfärd!

Vi hittade en massa stora stenbumlingar att klättra och hoppa på vilket alltid är roligt. Aktiviteter som 23 åriga "män" ägnar sig åt en söndagnatt. Efter lite disskusioner kring Pierres TV och vitterstigar så hittar vi till vår stora förvåning en apliknande "docka" ligga helt mördad uppe på en sten, bredvid stenen fanns ett stort avtryck av en tass inkarvad i barken. Vilket mysterium, tankarna går åt alla håll - häftigt i ungefär 5 sekunder och inte så dramatiskt som man skulle kunna tänka sig. Det var en mjukisapa som inte ens var mördad utan bara lämnad ensam där uppe på stenen. Varför är det stora mysteriet här.

3 igelkottar senare då vi tagit oss ut ur "urskogen" och då känner oss som människor igen går vi mot bräntberget - en "slalombacke" i Umeå. Vandringen och löpningen uppför blev hård och mödosam måste tilläggas. Med cigg i munnen och dålig kondition kommer man inte långt men upp tog vi oss. Där uppe satt vi ett tag och beundrade utsikten och diskuterade några grundläggande lagar i fysik och matematik vilket ingen av oss är speciellt bevandrade i. Diskussionsämnet på vägen hem blev filosofi och världsåskådning och hur Pierre har dragit in fjärrvärme i ett av bostadsområdena på Mariehem samt hur jävla skönt det är att promenera.

Jag har lyckats med att skriva ytterligare ett inlägg som är hälften så intressant som rubriken antyder, bare with me. I'm bored.

Imorgon ska jag ut och kolla in lite telefoner och kanske en kamera som är billig och bra att ha med sig på USA-resan för att dokumentera äventyret.

/Emil


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0