Walmart?



Vi köpte en ny kamera igår, den fungerar väl tillfredställande måste jag säga. Innan man lärt sig inställningarna och så kanske det blir lite suddigt men det får ni/vi leva med. Vi köpte den på en av världens största kamerabutiker här i stan.

Idag har vi mest försökt att fixa en hyrbil, problemet är att det är så satans dyrt med hyrbil eftersom vi är under 25år - tillkommer en massa skit osv. Så vi kommer att köra dropoff bilar istället, bilar som man kör åt folk från punkt A till punkt B gratis, Bilen vi fått tag får går från Washington - Seattle och vi har 10 dagar på oss att köra dit, vi får 1 tank och 100 dollar för det. Men den bilen får vi den 20e om allt går rätt till. Vad vi ska göra fram tills dess, ja det blir en överraskning!

Ikväll ska vi ut och leta efter Walmart och inhandla campinggrejer och lite annat småplock för utomhusvistelse. Det finns ett dygnetrunt öppet Walmart här i Queens som vi inte lyckats hitta än.
 Vi gick på AAA (America's automobile association) motsvarande Motormännen i sverige och fick kartor över hela USA och deras naturreservat, vägar, campingplatser mm. Vi fick dom HELT gratis för att vi var medlemmar. Böckerna skulle säkert kosta fler 100kr st i vanliga fall. Ibland ska man ha flyt.

Efter det blev det en frapuchino på starbucks, himelskt gott såhär i värmen!

Hare fint

/E


Kommentarer
Postat av: Mamma

Du Emil!

Glöm inte att skicka vykortet från NY som du lovat.

Ser fram emot att se var ni hamnar härnäst. Många kramar på er.

2009-07-14 @ 11:54:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0