"Southeast is the shit!"

Ojojoj. Nyss hemkommen från en galet bra utekväll. Kvällen började med att vi chillade hemma med lite bersa innan vi drog in på manhattan för att se på vad som enligt sägen skulle vara världens största fyrverkeri. Var väl helt klart rätt grymt men hade som endå lite större förväntningar på det hela med tanke på hypen men endå en del pjäser som var helt klart sevärda.

Sedan bar det av till garden apartment festen som vi stod på gästlistan på. Det var riktigt riktigt skön stämning där och öppen bar och hur mycket mat som helst ute på bakgården. Käkade den grymaste hamburgaren jag ätit, men troligen inte  den grymmaste man kommer äta under den här resan. Det var riktigt mycket folk på festen, tror dom räknade till 137 st nån timme efter att vi hade anlänt där. Folk från hela världen var det med. Skulle tro att kanske hälften av folket på festen var amerikaner och det det blev en hel del diskutioner om USA vs Europa. Haha blev rätt förvånad hur amerikanerna på festen sa att de hellre skulle velat bo i Europa men att det var enormt svårt för Amerikaner att få arbetsvisum inom EU. En av tjejer skämtade lite lätt om att hon skulle ta å gifta sig med en europe så att hon fick flytta dit. Lite som när man hemma drömmer om att de vore galet nice med att få green card i USA. Tankarna om att gräset är grönare på andra sidan passar verkligen in även på folk i USA. Var väl väldigt öppensinnade och liberalt folk på festen men endå en stor aha upplevelse att en del amerikaner verkar tänka så.

Sedan så blev vi guidade av en råskön snubbe som hette David ner till south east village. De var enligt honom (och oxå det vi hörde igår kväll) att det är där som unga New York bor åker för att festa på lite mer underground rock klubbar, barer och klubbar. Så vi tog en buss mitt i natten i New York och traskade några blocks genom halv skumma kvarter och kom fram till ett antal bargator i en del av Manhattan som ännu inte fått en riktig ansiktlyftning och allt såg precis så halvslitet som man vill uppleva New York. David begav sig sedan hemmåt med t-banan

Vi kände direkt när vi kom in på första baren att vi kommit rätt. Grym musik, skönt ungt folk i våran ålder och till synes inte mycket till turister alls. Verkade vara precis som David sa, det var här de unga new yorkarna själva åkte för att festa. Efter en redbull vodka som bestod av mer vodka än redbull så drog vi in på nästa klubb när vi stiger in på dansgolvet i ett bakrum så möts vi av 5 sek Abba innan de två battlande DJsen drar igång det fetaste beat jag någonsin hört. De var så sjukt grymma och körde de grymaste remixer och dansvänligaste musik någonsin jag hört så man bara började dansa och tiden tappade all betydelse!

När klockan var närmade sig fyra stod i valet att ta en taxi hem eller försöka hitta nån shysst svartklubb som fortfarande skulle ha öppen men vi kände att detta absolut inte var vårat sista besök i Southeast och då vi rätt lång tid kvar i NY så tog vi en gul bil hem med 2 påsar chips köpa på närmsta Deli.

och nu så sittar man i fönstet i Queen och solen har gått upp och klockan är kvart i 6. Misstänker att man kommer vara rätt seg imorgon och vi funderar på att bara fara ner å chilla på stranden på Coney Island. Man måste ju bearbeta bort lite bonnbränna man dragit på sig genom att gått runt i tshirt hela veckan!

Hoppas ni hade en riktigt härlig lördag hemma i Sverige med!

//Drama out


Kommentarer
Postat av: B

Nice, jag antar att ni inte tog en massa massa bilder från kvällen??? för isåfall skulle ni väl lägga upp dom:P

2009-07-05 @ 13:58:07
Postat av: Drama

Blev tyvär inte mycket till bilder, nån suddig bild på en massa människor som gick på gatan :P

Blir ju så, det allra roligaste får man inte på bild.

2009-07-05 @ 18:53:42
Postat av: B

mmm det är tyvärr sant, när jag kommer ska jag försöka så mycket jag kan å vara den tråkiga i hörnet som tar bilder hela tiden... ja, ska försöka iallafall:)

2009-07-05 @ 20:11:07
Postat av: lidztrom, ambassador of germany

nu tycker jag det börjar bli lite glest mellan uppdateringarna här på bloggen!

2009-07-06 @ 18:43:57
URL: http://r3jl.blogspot.com
Postat av: Kim

Snart kommer bilder från new york's larco så det är bara att chilla lite

2009-07-07 @ 05:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0