Lite återhämtning, lite bil och lite bilder!

Vi befinner oss i Flagstaff AZ efter route 66 på ett motell och vilar upp oss efter en brutal helg i grand canyon. Vi ska dra vidare till San Fransisco imorgon då vi är helt utvilade. Mer om grand canyon kommer senare, tänker lägga upp lite bilder från tidigare nu bara för vi vart lite snåla att dela med oss på senaste.
.


Bilderna ovan är från Baltimore och från Las vegas där vi bott på hotell och hämtat upp bilen. Handlade massa campinggrejer på walmart för en billig peng.
Resan till Grand Canyon från Las Vegas var spännande. Vi körde genom öknen nattetid och även route 66. Körde förbi Hoover Dam som förövrigt var fruktansvärt mäktigt. Det var dock nattetid så vi har inte så mycket bilder därifrån.
Känslan att stanna vid vägkanten och ta en pisspaus mitt i öknen under en stjärnklar himmel är obeskrivlig och det blir en del stannande när man dricker mycket vatten och kaffe.
Vi stannade till i en småstad och kollade på ett grymt coverband som spelade mitt på en väg där folk dansade och drack öl. Mycket underhållande och gemytligt.
Vi stannade på en avsides väg i en by som hette williams där vi sov i bilen, packade om packningen, invigde vårt nya kök och åt ravioli på burk till frukost.
Vi var mycket trötta och jag sov riktigt dåligt i baksätet på mustangen. Kanske inte den bästa bilen för camping men, ska man åka tufft får man dra in på benutrymmet!

Sedan blev det riktigt vilda västern då man började körra norrut mot grand canyon south rim och naturreservatet. Det är varmt när solen ligger på och värmen ligger på uppemot en 40c i skuggan. Tur att ACn i bilen är fantastisk.
Mer om Grand Canyon vistelsen kommer senare, vi har lite filmer och sånt att klippa ihop och lägga upp också för de som är intresserade, så håll till godo.

Kram/Emil
Kommentarer
Postat av: pubes

verkar KING!

2009-07-29 @ 02:34:10
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: peder löffe

Satan så sweet pics! wtfs of mustang + Grand canyone :O

2009-07-29 @ 07:58:49
Postat av: ida

det enda jag är riktigt avundsjuk på är att kissa i öknen! puss på er

2009-07-29 @ 08:38:19
Postat av: B

Kissa i Öknen är fet nice, speciellt på natten när man är helt själv i mörkret å stängt av ficklampan... härligt!!

2009-07-29 @ 18:26:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0