What a difference a day make, 24 little hours....

Om ett dygn så kommer man sitta på arlanda med galen resfeber och vänta på att gaten ska öppna så kan kan checka in sitt oroväckande lilla bagage och försöka smuggla in en fullkornslimpa och kaviar genom tullen för att slippa köpa frukost för ockerpriser. Man kommer vara så där konstant pissnödig som man är när man vet att något stor och spännande håller på att hända. Sedan kommer man gå och pissa men efteråt fortfarande känna att något stort och spännande kommer att hända.

Ojoj nu är det verkligen inte långt borta. Den mening börjar bli lite väl andvänd på den här bloggen av undertecknad men det bjuder jag på.

Jag tror jag kommer passa bra in i den amerikanska pengafocuserade mentaliten. Oj men hur kommer det sig undrar kanske en del som mest känner mig som den maktgalna framtida härskaren av det socialistiska utotopiska riket "Förenade Nordeuropa". Jo ni det ska jag låta illustrera med två händelser som skedde idag.

1. Blev lyckligare än ett barn med mammas kreditkort i en godisaffär när jag upptäckte att de hade nästan halva priset på den resväska jag tänkt köpa på COOP så det kostade bara 175 kr! galet! Jag gått å velat i 2 veckors tid och kikat på affär efter affär för att kunna tjäna några hundra på att hitta den billigaste väskan.

2. Jag fick nästan panikångest när jag såg på mitt kontoutdrag och jag hade spenderat 1000 kr senate veckan på sånt jag inte ens visste vad det var.

Hmm nu börjar det här ju likna ett sånt där vanlig "Å se på mig" inlägg som det dryper av ute i cyperspace. Vad hände med det ordet igentligen? Det var ju hetast i SAOB under 90talet men sen så dog det och nu verkar det vara lika ute som strumphållare för män. Men det ska det bli ändring på tycker jag! Alltså ordet Cyperspace inte strumphållare för män.

Jag har ju inte bjudit på någon dagens outfit bild som ju måste finnas på en välsorterad blogg som Kalle så exemplariskt gjorde i det här blogginlägget så nu när klockan passerat halv 6 och jag ännu inte gått å lagt mig och mitt omdöme är på minimun så bjuder jag härmed på nattens outfit!



Skön och avslappnad natt look. Ösktysk armehatt från DDR tiden i kompination med en trendig hemligagent/50+are mässig reseplånbok samt en pittoresk socitetkärringnattbindel.

Nä nu får det fan vara nog, nu måste jag tvinga mig själv att sova lite. Ovan bild är ju fan ett allt för tydligt bevis på detta.


// Drama out!

Kommentarer
Postat av: pubes

sv: ska lägga upp min nakenbild genast!

2009-06-28 @ 13:52:02
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: BO, the odour

pierre, den bilden har jag bara en sak å säga om... behövde vi se det där?:P

2009-06-28 @ 18:42:17
Postat av: K

du kommer garanterat att få igenom kaviaren genom tullen, däremot kommer dom inte släppa igenom den genom säkerhetskontrollen!



Fan vad nice outfit, måste fixa "pierres resestil" på en gång

2009-06-29 @ 00:28:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0