Konsten att lära en gammal hund åka skateboard

För länge sedan i ett land inte allt för långt bort men i vad som nu känns som en svunnen tid fanns en liten pojke i en by som drömde om att bli en super cool skateboard åkare. I den lilla byn var de inte många som åkte bräda som folket kallade sysslan att på en bit böjd plywood med hjul rulla fram över den lilla asfalts väg som erhölls vid den lilla skolan i byn. Den lilla pojken blev aldrig särskillt bra på att åka och när han sedan började sjunde klass så dödade jantelagsmentaliten i den hockeydominerade klassen och de äldre mopperaggarnas gliringar och påhopp den lille pojkens dröm och vilja att lära sig åka bräda.

Så en dag för 2-3 år sedan fick den lilla pojken i en nu något längre och skäggigare version för sig att han åtminstonde att han skulle ge sig på  att försöka lära sig det hela igen. Han kämpade ett par kvällar i den lilla rampen som nu hade byggts i hans hemby och lyckades tillslut lära sig konsten att droppa från rampkanten. Sedan åkte han ett par gånger till men så dog åter igen intresset hos den unga mannen. Ty han kände att han nog var alldeles för gammal för att försöka lära sig behärska skateboardåkningens ädla konst.

MEN så ikväll så kom den unge mannens rumkamrat Robilirubus von Snasse på att att han skulle ta med den unga mannen till den närliggade skaterampen och den unga mannen som hade som livsmål att försöka sig på att göra något annorlunda varje dag av sitt liv var inte sen att att haka på. Här så den unge mannen slet på sig sina största byxor, en lånad keps och begav sig tillsammans med Robilirubus von Snasse iväg.



Lagomt nervös med glad i hågen började så den unge mannen att sakta men säker åka fram och tillbaka i den lilla rampen. Till en början så var inte balansen på topp.


Med tungan rätt i mun början han känna "fan det här går ju bättre än jag trodde det skulle gå" så han tog en cigg för att lugna nerverna och ställde sig sedan i en cool pose redo att droppa från kanten.



Men hjärtat i halsgroppen så "kastade" han sig så ut och till hans stora förvåning kunde han det fortfarande och mötes av ett förvånad rop av Robilirob von Snasse. Han gjorde om detta ett par gånger men eftersom modet hos den unge mannen steg så började han tar större risker och till slut så skedde det oundvikliga...



Den unge mannen flög framstupa rakt in i rampkante på andra sidan, Men lika glad var han för det. Den unge mannen funderar nu på att köpa en skateboard i det fjärran USA då han förstått att de är väldigt billiga där och han kommer definitiv att återvända till den lilla rampen fler kvällar denna sommar.

Tack för att ni läst denna totalt egocentriska och meninglösa rapporten om den unge mannens kväll som verkligen totalt saknade någon som helst koppling till den unge mannens närliggande USA resa.

Av : Drama von Rocksnörre

Kommentarer
Postat av: rolfG

snyggt. Skulle tagit lite bilder från min joggingrunda också.

2009-06-18 @ 01:21:57
Postat av: pubes

huvvaligen! åka på en planka!! GALET!!

2009-06-18 @ 01:28:32
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: B "wiggis"

JA Pierre, vi köper brädor i Usa och åker runt i "The city" upp å ner för gatorna... Vill också lära mig!!! har nyligen sett på lodt å måste säga att man blir lite sugen...

2009-06-18 @ 01:41:02
Postat av: Anonym

Men vi ska ju SURFA!

2009-06-18 @ 01:44:08
Postat av: r to the l

Mycket målande och insiktsfullt inlägg här.

det var ju sjukt skoj att åka ikväll, och du gjorde jävligt bra framsteg P! Mer sånt här i sommar!

(surfa är överskattat).. tror jag

2009-06-18 @ 02:02:39
URL: http://r3jl.blogspot.com
Postat av: B

Surfa är inte överskattat, det är en väldigt vågrät tradition... svårt långsökt skämt där:)

2009-06-18 @ 03:14:56
Postat av: r to the l

kanske inte, men wakeboard verkar iaf tuffare! och det har dom ju i hoting, det behöver man inte åka långväga för att prova på! haha! det är lite mer våg-at. HAHA

2009-06-18 @ 04:29:22
URL: http://r3jl.blogspot.com
Postat av: B

Tänk att du våg-ar dra ett sånt skämt...

2009-06-19 @ 17:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0